demam .. :(

demam ? hemm .. eh , korang ! bukan aku yang demam okeh ? aku sihat walafiat .. pakwe aku tuh yang demam .. aku tak tau laa kenape .. tapii kann ? aku perasan , bile dia injured , tangan terseliuh cam semalam ke , kaki sakit ke , mesti dia demam .. kesian taw .. kat sekolah tadii , aku rehat .. lepas tu , aku nak pegi koperasi .. then , pakwe aku panggil .. tadi sihat jerr ? dia nak pegi saing petang niy .. pukol 4.30 .. aku kat koperasi dudok laa dekat kerusi boss tu .. pusing-pusing cam orang jakun .. aku tengok , dekat blok sane ade dia .. heheheh .. malu seyh ! baru beberape minit yang lepas , aku call dia .. suare lain sangat-sangat .. aku siap tanye lagi .. niy ijat kan ? nasib baik betul ..

iza : erm , niy ijat kan ?
ijat : ha'ah ..
iza : nape suare lain sangat niy ? sihat tak nih ?
ijat : tak sihat la za .. ijat demam niy ..
iza : daa makan ubat belum ni ? make sure makan ubat okeh ?
ijat : erm ..
iza : ah , ijat ? petang niy training iza pukol 4.00 laa ..
ijat : alaa .. abis tue ?
iza : erm , kite tak payah pegii same laa .. training ijat pukol 5 kan ? lame nanti ijat tunggu ..
ijat : erm .. iye laa ..
iza : kalau demam teruk sangat , tak payah laa datang training ..
ijat : erm .. tak tau lagi laa .. tengok laa .. ijat takut kene marah dengan cikgu je ..
iza : ish , ye laa .. hati-hati nanti taw .. bye ..

ary nih aku cite pasal dia aje .. sorry guys .. aku tak ade pape nak cite kat korang kalau about me .. soo , aku nak out dulu .. selamat tinggal saayang ! <3

terima kasih baca. suka? like je :)

1 comment:

Mrs. Niena said...

bkan maen ag ye cik adeq!