janjii jangan buad macam tue lagii ?



ijat daa mintak maaf .. iza daa maafkan .. lepas iza maafkan , iza terus dengar ijat gelak like orang gilak .. sukee laa tu .. nak tau macam mane dia mintak maaf ? jum aku citee .. pade suatu petang .., *daa macam cite hape* aku macam biase pegii training handball .. lepas tue , boley pulak hujan .. aku suke maen hujan , soo aku maen hujan dekat tengah padang dengan pe'ah .. haha ! tapii cikgu razak pulak marah .. ngee~ soo , aku pegii berteduh kat kantin .. aku baring kat 3 bench kerusii kantin .. haha ! daa macam big boss .. aku termenung seorang dirii .. tengok hujan kat court .. damai sungguh .. aku pejam mate kejap , lepas tue aku bukak laa balik .. nasib baik aku tak ade sakit jantung .. ijat kat depan aku tau ? buad aku saspens je .. dia mintak maaf gilee-gile .. soo romantik sebab like orang bercinte dalam hujan .. aku baring time tuu , aku agak segan jugak laa .. lepas tuu , kiteorang okeh daa .. tadii dia buad bentuk love and tunjuk kat aku .. ade g-ha dangan acha pulak tue .. segan aku .. okeh laa , aku nak out .. nanti aku update lagii .. tapii tengok time la .. takut adik aku tengah gune ..

p/s: bukan aku takut kat adik aku , tadii aku gaduh dengan dia .. gaduh rebut komputer niy jee .. haha ! tak pasal-pasal dia tendang kaki aku .. bengkak tau tak ?! daa macam orang tempang daa akuh .. training pong tak best tadii .. :(( okeh la , chow dulu !

terima kasih baca. suka? like je :)

2 comments:

Mrs. Niena said...

hep, kang tempang btol2 bru twu

ieyza said...

ko tengok sndiri kan ?