SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger


first time kot join benda macam ni . okey , here's me .


about me

nama aku faizah . korang boleh panggil iza ataupun aiez .
4teen years old . tahun depan PMR .
suka bersukan , ada je aktiviti sukan yang nak dibuat petang-petang .
suka coklat . tak kisah coklat apa pun . mesti ada stok coklat untuk 2 hari akan datang . :)
jenis yang happy go lucky . selalu gelak walaupun tengah ada problem besar .


sebab buat blog

aku buat blog sebab nak cerita macam-macam dalam blog ni . boleh jumpa ramai kawan .


siapa yang tarik minat berblogging

takde siapa yang menarik aku buat blog . aku jumpa blog ni just like that dan register . godeh-godeh apa yang ada dan lama-lama aku suka berblogging .

terima kasih baca. suka? like je :)

10 comments:

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Hai.. dari segmen sama :)
Salam perkenalan.
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nadzirahzulkafli said...

salam perkenalan...hyee dari segmen yang sama...segmen cik lyssa =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurulauni said...

auni datang... dari segmen yg sama..
jom ziarah ke blog auni..auni ada buat segmen dan bloglist...hehehe

http://nurulauni123.blogspot.com/

Anis said...

Salam perkenalan ..
Dari SEGMEN yang sama . :)
Follow you .. Kalau sudi , singgah and follow kat sini oke ?

http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

masz amysya said...

dtg dri segmen yg same.slm perkenlan
http://maszamysya.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com