bakal maksu ku


kenalkan ini husna . bakal maksu aku , AMIN ! semalam ikut paksu aku konvo dekat GMI . kak husna ni mestilah ada kan . tunggu dari pukul 8 pagi sampai pukul 1 tengah hari . penat tau ? aku duduk dekat kereta-kereta para jemputan . siap tertidur dekat bontot kereta inspira kau ! siap ada orang ambil gambar aku tidur , 2 snap lagi . aku tidur ayam je sebab tu aku dengar orang snap gambar aku . bila mak uda dengan tok mak keluar dari dewan , aku , kak ana dengan mak uda pergi tengok bunga . cantik woo . siap ada teddybear bagai . comel lah . geram sangat-sangat . mak uda aku beli bunga yang tak dak teddybear pun . satu jambak yang ada 10 yang terlebih 2 kuntum dah RM50 . bayangkan lah ada yang letak teddybear besar la jugak , dan ada yang dapat 3 jambak bunga ? pehh , memang kaya betul lah orang tu . tengah hari tu balik , kemas apa yang patut , buat taik mata kejap lepas tu terus pergi rumah pak long dekat ampang . ada birthday party aman yang ke 12 . sampai je sana dah ada kak husna dengan paksu . kak husna ikut sebab nak dikenalkan pada pak uda dengan family pak long . kata pun bakal maksu aku kan ? :D

hello ? dia punya cake dengan cupcakes semua coklat . mata aku pun dah juling . dah la aku ni memang hantu coklat . hehe . berbual dengan kak husna sambil pegang belon . haha , macam kanak-kanak ribena kan aku ? peduli ape aku , aku ada belon . kau ada ? aku ni jenis friendly dengan agak gila-gila la kepala otak aku ni . bila aku diam , kak husna tanya kenapa . aku diam sebab segan dia baca blog aku , pastu bagitau paksu ! nasib baik je paksu tak ejek aku . hehe . okey , thats all for today . bubye ! :D

special for kak husna : amek kau ! hehe . bacalah pasal akak . ngee :D

terima kasih baca. suka? like je :)

2 comments:

mohd shafiq ridzwan said...

tahniah paksu awak tu bakal maksu nie...semoga kekal hngg smpai hayat n anak cucu kt paksu and maksu awak tu amin2

aNgeL eYeZ said...

comelnya maksu Jijah..mcm bakal anak sdare dia jugak..hehehehehe