kerja kursus


assalamualaikum dan hai awak-awak semua. ite kan nak update pasal kerja kursus sejarah ite . 80 peratus dah siap dah. kalau tak siap markah dah A. bagilah pelepasan sikit cikgu? #merasuah. hewhew, pinggang ite sakit sebab duduk lame-lame nak buat kerja ni . macam kat ofis pun ada tapi ite siap ada makanan dengan air kat sebelah. untunglah ada orang sediakan. thank you for mummy. alang-alang buka lappy buat kerja, ite pun sambil-sambilan buka blog dengan facebook ite. dah boring buat kerja kursus , dok asyik taip pasal soto je, ite pun editlah gambar ite. tengok ni ha. penat tau-tau #tipu jee :D

huhu, guna photoscape je lepas godeh-godeh dalam setengah jam

ni gambar ite dengan pakwe ite. lame tak cite pasal pakwe ite kat blog. nanti la ye .

comel tak ite? :D

combine kan.

lepas ni ite nak belajar buat header guna photoscape je. nak download adobe photoshop asyik tak boleh je. siape-siape yang ada link nak download photoshop, bagi ite tau. okey, jauh menyimpang. sambung balik pasal kerja kursus. sejarah dah nak siap. tapi geografi ite baru siap 15 peratus. malas sangat nak buat. ite tak paham ape yang cikgu suruh buat. dah lah haritu tak datang kelas geografi. diorang kata markah geo ite 90 atau 90 lebih. uhuks, alhamdulillah. sekarang dah 3A termasuk math. berdebar tunggu yang markah lain. okey, nanti ite update lagi tau. nyte :)





terima kasih baca. suka? like je :)

1 comment:

Cik Lyeen said...

gud luck kamu..:) comel la kitew dlm gmbr tu..:D