second annivesary :')



 Happy 2nd year Annivesary sayang. dah 2 bulan, seminggu dan 2 hari kau tinggalkan aku. mungkin aku hilang kau sebab salah aku. mungkin jugak sebab masa tu jodoh kita tak kuat. kita selalu sakitkan hati masing-masing kan? lagi-lagi aku, aku selalu sakitkan hati kau. aku mintak maaf. masa kau tinggalkan aku tu, aku meroyan. bagi aku teruk, sebab masa tu kau langsung tak pandang aku. kau seolah-olah dah buang aku dari hidup kau. masa tu aku kecewa sangat-sangat. datang sekolah pagi-pagi, nampak kau dengan perempuan tu. kau jumpa dia, kau lambai dia masa dia nak masuk kelas, kau layan dia macam kau layan aku dulu. dan setiap kali aku nampak kau dengan dia, mata aku berair. ye, aku nak nangis. tak tahan dohh. hati aku sakit tengok kau happy dengan perempuan tu. jujur aku cakap, aku susah nak hidup tanpa kau. kawan-kawan aku ada, aku tau diorang support aku tapi diorang tak sama macam kau. mungkin Allah pisahkan kita untuk kita berhenti menyakiti hati masing-masing. segalanya ada hikmah. aku hargai sangat kau sebenarnya daripada start kita couple masa aku masih mentah. tapi mungkin kau tak nampak yang aku hargai kau. aku tau, kali ni baru kau perasan macam mana aku hargai kau. aku tak nak kecewakan kau lagi. kalau diberi peluang kedua, aku tak akan sakitkan hati kau lagi. aku doa supaya kau sentiasa bahagia, walau dimana pun kau berada dan dengan siapa pun kau sekarang. 

lastly, mon coeur est à toi .
Je t'aime #copy paste dari novel Srikandi Cinta



terima kasih baca. suka? like je :)

2 comments:

Daus said...

sabar jelah..
life must go on :)

cikpjaz said...

sbr ye dik
perjalanan hidup masih panjang

singgah.jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html