around the big game

ny trophy kiteorg yg champion dlm handball
(mne ade lawa cmtu)

the big game finally overr .. yeah ! t6 juare gilee xD (lelaki and pompuan ..) aku sukee .. aku maen sekejap je , sedih tau ? pakwe aku terer .. kejap maen wing , kejap main tikus walaupon dia injured .. sedih aku tengok dia tau ? dia suruh aku urut but , public ? gilee eah ? dengan jalan berdengkot , dengan tangannye sakit , pergh .. sekse aku tengok .. but hape-hape hal , WE ARE THE BEST ! congrates to handballers .. soo , MR.PENGETUA , kau cabar kiteorang kan ? tak maluu ke kau kiteorang menang ? tuu nasib baik kiteorang tak baling bola sorang-sorang kat muke pengetua .. yang pengetua janji mase kiteorang merentas desa pon cikgu belum buad lagii kan ? ape dia ? misai kasii potong la brother ! tuu yang kau janji dulu .. aish , sabar jee laa .. sorry harsh word .. 

first day , aku cuak gilee tahap nak matii tau ? tapii nasib baik tak mati laa .. first game , ouh ! soo bad game .. menang memang laa menang .. boys and girls menang ... tapii main cam hape .. habis game pegii belakang sekolah , kena maki , kena tampar .. ish , seriau aku dibuadnyee .. mule-mule dia lempang Rasul , lepas tuu , Hakim .. lepas tuu pulak Batista .. berpusing kepale diorang .. lepas tuu , cikgu tanye ijat .. aku terus tengok dia , risau tau tak ?! nasib baik tak kena lempang huh huh .. gugur jantung wa la brother .. lepas masing-masing kena lempang tuu , terus maen okeh .. tahap profesional (laki) terer gilee ! terpaku aku dibuadnye .. lepas tuu , pompuan pulak maen .. terer jugak laa .. rehat tengah hari tu , aku pegii mandi kat surau .. sukee gilee coz badan gile panas .. aku rehat dekat team kiteorang tu lepak .. bahang saangat .. nak makan (walaupong tak nak) .. aku gimik jee laa nak makan ..! ijat panggil .. aku pegii berbual dengan dia kat belakang tuu .. sejuk kat belakang nih coz banyak pokok .. aku mencangkong dekat longkang .. (sangat tak senunuh anak dara ini) berbual sampaii laa dia nak pegii solat .. aku pulak baring kat depan tapii panas aku pegii belakang .. ramai pulak follow and tidoo kat belakang .. aku jee tak boleh tidoo coz ijat dengan bat bising kat bilik persalinan lelaki tuh .. aku pegii berbual dengan ijat sampaii laa dah nak game .. heheh .. {。^◕‿◕^。} game petang tuu menang and kiteorang sume masuk final .. ALHAMDULILLAH .. ijat pulak sakit-sakit tangan and kaki dia .. tahan and sabar jee la ye ijat ..  

hari nii pagi-pagi lepak kat kantin .. baring dekat bench tuu .. sorang-sorang baring daa macam hape .. aku pulak pegii jalan-jalan keliling sekolah dengan ijat .. jangan jeles okeh ? lepas tuu , aku pong ikut baring sekali dekat kantin .. aku urut mia sebab dia sakit badan , ijat pulak suruh aku urut dia .. sorry saayang , cover-cover laa cikit .. lepas tuu , kiteorang main game .. saangat sengit buad aku tercabut jantung jee .. happy gilee mase tuu coz team menang .. erm , habis game lepak kejap sementare nak tunggu penyampaian hadiah .. ijat pegii manee la pulak .. kate nak aku urut .. tak dapat urut dengan aku ijat nih .. 





p/s : petang aku call ijat and berbual dengan dia sampai 11:56 minit ,, ish , gilee tak .. haha ! aku amek result SDKA and satu geng aku dapat pangkat satu , Alhamdulillah ! balik tuu aku call ijat lagii .. hehe (^_^)
ijat , kalau ijat bace entry nih , sorry taw .. popular gilee ijat kat blog iza nih .. kalau ijat tak sukee , cakap tau ..

shahiza


terima kasih baca. suka? like je :)

3 comments:

Miss Ndyana said...

congretz beb , tapi bab mr.pengetua potong misai , lawak seriously .

superhero said...

ohhh....poyo la faiza nie......huhuhhhuhuhuhuhu....eleh nanti ijat minx kat aq url ko...haha..bukanye nk cari

ieyza said...

ndyana : haha ! mmg damn lawak .. haha
amin : aku an mmg jiwang .. ko ingat dy retii nak crk url aku ke ?