3 hari sebelum PMR

walaupun hari tu cakap last entry sebelum PMR, ada cerita nak story kat korang. okey, semalam ada kelas sejarah. area pukul 3 aku datang lepak kat rumah Nina. Syikin dengan Nina online. masa tu aku makan. pergi sekolah pukul 4 walaupun sepatutnya pukul 3.30 petang. aku malas nak amek Amani dekat rumah dia so aku mintak tolong Amin. Amin pun malas so terpaksalah amek Amani guna motor Amin. dah habis kelas, kiteorang pergi lepak rumah Amani. ikut belakang , jalan kaki ramai-ramai.


dekat rumah Amani, apa lagi. snap lah gambar banyak-banyak.








banyak lagi gambar. nanti aku upload. okey, area pukul 6 aku nak pergi CC , nak print borang asrama penuh. printer rumah dah rosak . masa baru nak gerak tu, tiba-tiba Amin jerit cakap 'Eh Faizah! motor oren!'. OMG, aku dah agak dah siapa. itu ex aku. masa dia lalu, muka dia ketat noo. eh2, jeles kot. kami berjalan pergi CC. sampai area pukul 6.30 petang. masa on the way, ternampak pulak makwe ex aku tu. tiba-tiba Amin cakap kurang ajar. aku dah pelik sekali dia cakap makwe ex aku tu buat muka, dan terus jeling kiteorang. orang buat salah macam tu la kan? malam lepas study group, text dengan kawan aku tu. masa tu ex aku text. aku moody lepas text dia, #private. lepas tu aku takut je aku marah kawan aku tu sebab tu aku tak angkat call dia. dia marah-marah aku. touching la beb. lepas tu aku terlepas cakap dan dia pun touching. aku tag nama dia kat FB dan mintak maaf. dia buat status dia tak boleh maafkan aku lah apa. okey finee. aku dah biasa orang buat aku camtu. 

btw, FANIA is back. tadi diorang dah tak gaduh, dah berbaik-baik dah. nangis-nangis tadi sebak sangat. hope this friendship last forever. I LOVE YOU







terima kasih baca. suka? like je :)

3 comments:

Namazi Rashid said...

All the best PMR nanti...jawab leklok..

owner said...

thank you. doakan eh :)

aNgeL eYeZ said...

All the best Jijah!!!