SESERI




alhamdulillah aku dapat SESERI. walaupun dulu aku mohon Sains Selangor. dulu saje je test market, dapat lain pulak. ingatkan nak stay T6 je. tapi mama suruh pergi. mama kata maybe sebab dia tengok result trial aku banyak 90 lebih. cikgu kata aku sorang je pernah dapat sekolah ni, dalam sejarah T6 la. alhamdulillah, so aku ada lagi 9 hari dekat T6 dan 5 hari untuk jumpa kawan-kawan. sebak pulak nak pergi, apa-apa pun doakan yang terbaik untuk Faizah ye? FB dengan blog mesti lama tak online. jangan rindu aku, #haha, terperasan pulak. 

thats all, good nite :) cium sikit, muahh :*




terima kasih baca. suka? like je :)

4 comments:

Nurin Aqilah said...

Untungnya ^^ Good luck dekat sana ye . :D

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

good luck :)

misluvcoklat said...

congrats dik , and Gud luck :)

Pelengkap Rusuk Kiri said...

selamat menjadi warga Sekolah Berasrama Penuh . SBP best ! ^^v